Hallo! Ik ben
Lon.

Als driejarig meisje ‘hielp ik papa de muur schilderen’, is me verteld. Dat deed ik door enthousiast met mijn kleurpotloden achter hem aan te gaan. Over de nét gewitte muur, waar mijn vader zorgvuldig de hele ochtend mee bezig was.
Anderen helpen is iets wat ik altijd graag heb gedaan. Toen ik erachter kwam dat ik dat het best kan doen middels illustreren, ben ik direct voor mezelf begonnen.

Mijn specifieke missie is:
“De wereld een stukje beter maken, deels in de trouwbranche, deels in de uitdagingen die je als persoon tegen kunt komen. Ik hoop anderen te kunnen helpen met mijn visuele creaties en innovatieve (soms onverwachte) ideëen.”

Mijn Ervaring

Mijn eerste betaalde illustratie job had ik toen ik op de middelbare school zat. Ik tekende de stripverhalen op de achterkant van een magazine. Daarnaast volgde ik alvast de zaterdagopleiding aan de kunstacademie.

Ook al was ik vroeg bezig met illustreren, ik heb nooit durven dromen dat ik er mijn fulltime job van kon maken. Een jaar geleden moest ik een stap terugzetten wegens mijn gezondheid, waardoor ik besloot voor mezelf te beginnen. Toen werd me duidelijk dat ik gewoon lekker moet doen wat me blij maakt: illustreren. De rest volgt vanzelf.

Mijn Skills

ProCreate

93%

Adobe Indesign

49%

Adobe Illustrator

65%

Af en toe deel ik mijn illustraties of tekenproces op social media.
Neem gerust een kijkje als je het leuk vindt.